WLAN Manager
WLAN Manager
WLAN Manager
WLAN Manager
Kωδικός ACP.SAM.0004
(   call us   )
Αγαπημένο
Σύγκριση

Ο Wireless Enterprise Manager (WEM) ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τα access points και τους access point controllers και διασφαλίζει την βέλτιστη κατάσταση και απόδοση του ασύρματου δικτύου. Επίσης ελέγχει την διακοπή παρεχομένων υπηρεσιών στο ασύρματο δίκτυο και παρέχει αυτόματες διαδικασίες επιδιόρθωσης σφαλμάτων, εύκολη διαχείριση και οργάνωση του δικτύου στον διαχειριστή.  

Μέσω του γραφικού περιβάλλοντος διαχείρισης, παρέχει στον διαχειριστή του ασύρματου δικτύου την δυνατότητα να ελέγχει την ιεραρχία των access points και των controllers, καθώς επίσης και να επεμβαίνει έγκαιρα και έγκυρα για την επιδιόρθωση οποιουδήποτε σφάλματος μέσω έξυπνων alerts και ενεργειών. Το αποτέλεσμα είναι εκμηδένιση του downtime.

O WEM δίνει επίσης τη δυνατότητα στον διαχειριστή να επέμβει στα switches της Samsung απομακρυσμένα και να απενεργοποιήσει την τροφοδοσία ενός access point που παρουσιάζει πρόβλημα, έτσι ώστε να το εξαναγκάσει σε άμεση επανεκκίνηση. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ακόμη μεγαλύτερη λειτουργικότητα σε περιβάλλοντα που η ασύρματη επικοινωνία είναι σημαντική.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αποτέλεσμα εικόνας για downloads pdf

Τεχνικό φυλλάδιο

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση