UPS Vertiv EXL S1 100-1200kW
UPS Vertiv EXL S1 100-1200kWUPS Vertiv EXL S1 100-1200kW
UPS Vertiv EXL S1 100-1200kW
On line Vertin EXL S1 100-1200kW
Kωδικός UPS.VER.0062
(   call us   )
Αγαπημένο
Σύγκριση

To UPS EXL S1 του οίκου VERTIV παρέχει μέγιστη προστασία ενώ ταυτόχρονα έχει μικρό TCO καθώς προσφέρει σημαντικά ενεργειακά οφέλη. Ενσωματώνει την τεχνολογία Dynamic On Line και είναι ιδανικό για κρίσιμες εφαρμογές, με transformer-free σχεδιασμό & IGBT. Διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και απόδοση που φτάνει έως το 99%.


  • Λειτουργία Dynamic On Line


  • Σχεδιασμός Transformer-free


  • Τοπολογία full IGBT three-level NPC2


  • Εξαιρετικές αποδόσεις εισόδου: PF > 0.99  &  THDi < 3%


  • Αυτόματη αναβάθμιση ισχύος εξόδου έως και +10%


  • Συντελεστής ισχύος εξόδου ίσος με μονάδα.


  • Δυνατότητα παραλληλίας με έως και 8 μονάδες


  • Ενσωματωμένη κάρτα LIFE για απόλυτη διαχείριση


  • Εξαιρετική απόδοση έως και 99%


  • Μικρό footprint



Dynamic Online mode: No more availability tradeoff with efficiency 


Η λειτουργία Dynamic Online είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος λειτουργίας από τη Vertiv, που έχει αναπτυχθεί για αυτούς που θέλουν αυξημένη διαθεσιμότητα και υψηλή απόδοση.

Με τη λειτουργία αυτή η απόδοση λειτουργίας φτάνει το 99% χωρίς να θυσιάζεται η διαθεσιμότητα. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας αυτής ο μετατροπέας μπορεί να αναλάβει στιγμιαία το φορτίο και να διατηρήσει την τάση εξόδου σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62040 Class 1, προσφέροντας έτσι το ίδιο επίπεδο διαθεσιμότητας που συνήθως επιτυγχάνεται σε λειτουργία διπλής μετατροπής.

Για τον λόγο αυτό η λειτουργία Dynamic Online μπορεί να συνδυάσει την αυξημένη διαθεσιμότητα της λειτουργίας διπλής μετατροπής με τα άριστα οικονομικά οφέλη του τρόπου λειτουργίας υψηλής απόδοσης, επιτυχγάνοντας έτσι μειωμένο TCO.

Software

Liebert MultiLink Automated Shutdown Software

Το software αυτόματου κλεισίματος Multilink προσφέρει αξιόπιστη και συνεχή παρακολούθηση του συστήματος ώστε να μειώνονται οι απρόοπτες καταστάσεις, αλλά και να επιτυγχάνεται αυτόματο  κλείσιμο του server σε περίπτωση διακοπής της παροχής.
Το MultiLink μπορεί ακόμα να προγραμματιστεί ώστε να κλείνει και το UPS. Η επικοινωνία γίνεται μέσω της θύρας USB ή δικτυακά μέσω SNMP με τη χρήση της Liebert IS-WEBCARD.

Options & Accessories

Multilink license kit


To Liebert MultiLink license kit επιτρέπει το κλείσιμο πολλαπλών υπολογιστών που προστατεύονται από το UPS.




Multilink license kit


H υπηρεσία LIFE, μέσω IP, παρέχει διαχείριση των κρίσιμων συστημάτων σας, σε πραγματικό χρόνο, ώστε να ανιχνεύονται έγκαιρα τυχόν αστοχίες και να επιτυγχάνεται η άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση εμφάνισης alarm




Liebert IntelliSlot Unity SNMP Communications Cards


Προσφέρει πρόσβαση στο Web, δεδομένα των περιβαλλοντικών συνθηκών και πρωτόκολλα των μηχανημάτων Vertiv. Οι κάρτες χρησιμοποιούν δίκτυο Ethernet & RS-485 για να παρακολουθήσουν και διαχειριστούν μια ευρεία γκάμα λειτουργικών παραμέτρων και σημάνσεων. Επίσης προσφέρει πρόσβαση στα Trellis, LIFE, Liebert Nform και σε άλλες εφαρμογές δικτυακής διαχείρισης

pdf

pdf

Brochure VERTIV LIEBERT EXL S1_100-1200KW

Download
Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση